Végső Desing

Elindulunk végre ezzel az oldallal is

Kialakult a végleges design. Ezen már nem változtatok. Úgy néz ki, hogy mobilon is beválik. Az előző statikus formátumot azért kellett lecserélni dinamikusra, hogy hozzá is lehessen szólni, illetve lehessen könyveket kérni, keresni. Ha keresel egy PDF vagy DJVU könyvet, akkor bármelyik oldal hozzászólásában megteheted ezt, megpróbálok utána járni, és felkutatni. Még jó néhány könyv van, ami még remélhetőleg felkerül ide, amint időm engedi felrakom azokat is. A “Letöltés”-re kattintva átvisz a link egy Dropbox oldalra, ahol le te tudod tölteni a könyveket a “Letöltési Segédlet“-ben találsz erre vonatkozó instrukciókat, ha nem menne.

A könyvekhez jó szórakozást kívánok, és jó tanulást! Remélem, hogy megtalálod majd azokat a dolgokat is a könyvekben, amire a választ keresed. Általános spirituális témájú oldalam a tanok.hu, ahol különböző kategóriákban olvashatsz ezo témákról, könyvekről. Szuggesztió gyűjteményem, az mp3 szuggesztió oldalon még nem sok, – az oldal újdonságának köszönhetően, – de idővel azokat is bővíteni fogom. Most még a szuggesztio.tanok.hu címen van, de idővel az is új domain alá költözik, ide: szuggesztiok.hu.

Sajnos a tanok.hu cikkei elmaradtak jócskán, havonta csak pár cikkre volt időm. Hónapok teltek el, mire mind három oldalt összehoztam, észre se vettem, de így van. Minden oldal most már elnyerte végső formáját, innentől csak bővíteni fogom őket jó kis tartalmakkal. Jó szórakozást, tanulást mind három oldalamon!

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük